Hondensport groep nu ook op vrijdagmiddag!

Heb je zin om meer “vrij” te trainen met je hond, en leuke trucs met je hond te doen? En heb je al meerdere gehoorzaamheidscursussen gedaan? De Hondensport cursus is dan vast wel iets voor jou: daarin leer je je hond trucs zoals een stok vasthouden met zijn poot, achteruit lopen, High five, rondjes om zijn eigen as te draaien, te weaven en nog veel meer.

Sinds een half jaar hebben we een nieuwe Hondensport groep opgestart in Boxtel op de vrijdagmiddag om 13.45 uur, er zijn nog enkele plaatsen vrij! Er is zoveel vraag naar deze doorlopende cursus dat de andere groepen al zowat vol zijn een tijdje, daarom plannen we een extra groep in. Meld je snel aan voordat die vol is!  

Iedere les gaan we aan de slag met losse oefeningen van vooral Dogdance, ook van Heelwork to Music (volgen en draaien in allerlei posities), afstandsoefeningen en heel gevarieerd volgen met  Rally-O ook met sprongen. Na verloop van tijd gaan we de oefeningen steeds verder uitbreiden  en combineren met elkaar. Bij Rally-O en Obedience gaan we een parcours uitzetten die je gaat lopen, waar we ook een paar Dogdance moves tussen doen voor veel plezier!

Als er plaats is kun je wekelijks instromen – een uurtje sporten en genieten van je hond, klik op de pagina Hondensport voor meer informatie en aanmelden.