NIEUW! Lezing Vuurwerkangst tegengaan vrijdag 22 november a.s.

Wil je niet dat je hond gaat schrikken van harde knallen? Of heb je meegemaakt dat je hond trilde van angst bij het horen van een vuurpijl? Als je wilt voorkómen dat je hond angst gaat ontwikkelen voor vuurwerk, onweer of andere hardere geluiden of je wilt het zo veel mogelijk beperken, dan is het goed om deze lezing te volgen. Angst voor vuurwerk, onweer of harde knallen kan het leven van je hond flink vergallen namelijk. Wil jij je hond leren zich oké te voelen als hij vuurwerk hoort – of de angst in ieder geval zo veel mogelijk beperken, pak dit dan gedegen aan met de  lezing Vuurwerkangst Tegengaan (zonder hond).

Tot vorig jaar gaven we Workshops Vuurwerkangst tegengaan met hond en praktijkoefeningen met ze, maar moesten we de deelname van honden met flinke angst weigeren – Maar die baasjes kunnen de adviezen nu ook zo hard gebruiken! Daarom hebben we besloten om de opzet te veranderen en er een Lezing van te maken zonder honden, zodat iedereen die wil, aanwezig kan zijn. Ook al heb je een jonge hond die er (nog) niet zo’n last van heeft, t/m honden die er flink last van hebben: al die eigenaren zijn van harte welkom.  We hebben een voordelig tarief voor onze cursisten, maar ook mensen van buiten onze hondenschool zijn welkom!

Onder leiding van Tinley gedragstherapeut Marieke van der Burgt krijg je theorie én tips over praktijktraining voor je hond thuis. Nu op: