Persoonlijke en professionele dierenartszorg van Dierenkliniek De Langstraat

Dierenkliniek De Langstraat vindt het opbouwen van een vertrouwensrelatie met haar klanten en hun huisdieren heel belangrijk. Dit doen ze door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat niet alleen goede diergeneeskunde. Het is heel vooruitstrevend en van hoogstaand niveau. De persoonlijke benadering en de tijd die de medewerkers voor je nemen maakt dat je je meteen thuisvoelt hier. Je huisdier is hier echt in heel goede handen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dierenkliniek De Langstraat l Vets & Pets

Alles wat je maar kunt wensen voor je hond bij Animal Center

Op meer dan 1500 m2 vindt u hier werkelijk alles voor uw huisdier. U kunt er ook altijd makkelijk en gratis parkeren. Animal Center is zeer ruim van opzet, en heeft een uitzonderlijk breed en diep assortiment. Voeding, verzorgingsmiddelen, accessoires, het is er allemaal. Het vlotte jonge verkoopteam helpt je graag en goed om de juiste keuze te maken uit hun brede assortiment. Iedere week zie je weer nieuwe artikelen en producten in de schappen waardoor hier winkelen echt als een uitje voelt. Ik ben aan hen verbonden als gedragstherapeut en geef bij hen 1 x per maand gedragsadvies aan klanten in de winkel.

Animal Center  – Kaatsheuvel

Kwaliteits trimsalon met goede service bij de Hondenkapper Tilburg

De hondenkapper Tilburg staat voor een liefdevolle en zeer zeker ook professionele aanpak van de totale verzorging van uw hond. Frans, Janny en Gonny Tholenaar zijn met hun salon rijksgediplomeerd en gespecialiseerd in alle rassen. Ze hebben niet alleen passie voor het trimvak, maar algemene passie voor honden. Geen vraag is hen teveel en hun service rijkt ver. Mijn hond laat ik er regelmatig trimmen.

Trim- en wassalon De Hondenkapper Tilburg

Gedragstherapie en individuele gedragsbegeleiding van Tessa van Heumen van De Aard van het Beestje:

Bij “De aard van het beestje” ben je aan het goede adres voor kennis, kunde en hulp bij het (probleem)gedrag van je hond, kat of konijn. Tessa geeft bij ons opvoedcursussen en is opgeleid tot diergedragstherapeut aan het Postgraduaat Toegepast Diergedrag aan Hogeschool Kaho Sint Lieven (Odisee) in België en haar werkgebied is heel Noord-Brabant en Noord-Holland:

De Aard van het Beestje

Speurlijn.nl – o.a. Opleidingscentrum voor instructeurs en gedragstherapeuten:

Speurlijn.nl is een initiatief van Diana Arkeveld van Praktijkspeuren in Twente en Neusspel Nederland. Sinds 2010 geeft zij lessen praktijkspeuren nadat zij haar opleiding en praktijkervaring bij Cor Oldenburg, de grondlegger van het praktijkspeuren, gevolgd heeft. Diana merkte al snel dat het ontzettend lastig is om aan goed materiaal te komen voor het speuren. Materiaal wat aan de ene kant sterk en duurzaam is, en aan de andere kant ook nog betaalbaar. Diana heeft veel ervaringen met deze materialen en weet hierdoor feilloos welk materiaal voor welk type hond en eigenaar geschikt is. Al deze kennis is gebundeld in de webshop Speurlijn.nl Al onze materialen zijn geschikt voor praktijkspeuren, mantrailing en alle andere takken van neuswerk. Onze instructeur Larissa Duffhues volgt op dit moment ook een opleiding bij Diana Arkeveld tot Neusspel instructeur, een laagdrempeliger vorm van Speurwerk & Zoekwerk. Binnenkort gaan we hierin een cursus aanbieden. Vraag aan ons de speciale kortingscode zodat je met korting op deze site materialen kunt kopen!

Speurlijn.nl