Persoonlijke en professionele dierenartszorg van Dierenkliniek De Langstraat

Dierenkliniek De Langstraat vindt het opbouwen van een vertrouwensrelatie met haar klanten en hun huisdieren heel belangrijk. Dit doen ze door het leveren van optimale zorg. Deze zorg omvat niet alleen goede diergeneeskunde. Het is heel vooruitstrevend en van hoogstaand niveau. De persoonlijke benadering en de tijd die de medewerkers voor je nemen maakt dat je je meteen thuis voelt hier. Je huisdier is hier echt in heel goede handen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Desiree Lievens houdt hier ook regelmatig gedragsspreekuur op afspraak. Tijdens het consult wordt gekeken naar de oorzaken van het probleem en krijg je direct tips en adviezen waar je mee aan de slag kunt gaan. Afhankelijk van de aard en intensiteit van het probleem zal er eventueel een vervolgsessie bij je thuis of op de kliniek nodig zijn. Voor meer info en het maken van een afspraak: 

Dierenkliniek De Langstraat

Samenwerking met Gedragstherapeut voor Honden Anette Enneking van Kynogedrag

Vanwege de toenemende vraag naar Gedragstherapie is Desiree Lievens gaan samenwerken met Anette Enneking van Kynogedrag. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer honden en hun begeleiders helpen en de wachttijd beperken. Anette is ook gediplomeerd en erkend Gedragstherapeut voor Honden, aangesloten bij beroepsvereniging NVGH, Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden. Ook sluiten onze visie en werkwijze perfect bij elkaar aan. En door onze kennis en ervaring te delen kunnen we onze klanten nog beter helpen. 

KynoGedrag Gedragstherapie voor Honden

Dierfysiotherapie Mijn Hond & ik

Moet jouw hond revalideren na een operatie? Of heeft je hond een blessure, problemen met bewegen, gaat hij erg vaak zitten of vindt hij borstelen bijvoorbeeld vervelend?  Anouk Blijlevens van Mijn Hond & Ik helpt je deskundig en met een heel persoonlijke benadering. Je zult jezelf direct op je gemak voelen in haar praktijk in Dongen. Je kunt hier o.a. terecht voor Bewegingstherapie, Dryneedling, Zwemmen en Hydrotherapie, Chiropractie en Massage. Sinds 2018 werkt Desiree Lievens vanuit De Hondenacademie ook intensief samen met Anouk, tijdens bijvoorbeeld de cursussen Balans & Coördinatie en workshops Hondenmassage.

Mijn Hond & ik

Alles wat je maar kunt wensen voor je hond bij Animal Center

Op meer dan 1500 m2 vindt u hier werkelijk alles voor uw huisdier. U kunt er ook altijd makkelijk en gratis parkeren. Animal Center is zeer ruim van opzet, en heeft een uitzonderlijk breed en diep assortiment. Voeding, verzorgingsmiddelen, accessoires, het is er allemaal. Het vlotte jonge verkoopteam helpt je graag en goed om de juiste keuze te maken uit hun brede assortiment. Iedere week zie je weer nieuwe artikelen en producten in de schappen waardoor hier winkelen echt als een uitje voelt. Ik ben aan hen verbonden als gedragstherapeut en geef bij hen 1 x per maand gedragsadvies aan klanten in de winkel.

Animal Center  – Kaatsheuvel

Kwaliteits trimsalon met goede service bij de Hondenkapper Tilburg

De hondenkapper Tilburg staat voor een liefdevolle en zeer zeker ook professionele aanpak van de totale verzorging van uw hond. Janny en Gonny zijn met hun salon rijksgediplomeerd en gespecialiseerd in alle rassen. Ze hebben niet alleen passie voor het trimvak, maar algemene passie voor honden. Geen vraag is hen teveel en hun service reikt ver. Mijn hond laat ik er regelmatig trimmen. Bel voor een afspraak: 013 – 5714592

Gedragstherapie en individuele gedragsbegeleiding van Tessa van Heumen van De Aard van het Beestje:

Bij “De aard van het beestje” ben je aan het goede adres voor kennis, kunde en hulp bij het (probleem)gedrag van je hond, kat of konijn. Tessa geeft bij ons opvoedcursussen en is opgeleid tot diergedragstherapeut aan het Postgraduaat Toegepast Diergedrag aan Hogeschool Kaho Sint Lieven (Odisee) in België en haar werkgebied is heel Noord-Brabant en Noord-Holland:

De Aard van het Beestje

Speurlijn.nl – website om wandel- en speurmaterialen te bestellen:

Hier kun je met een kortingscode via ons, materialen bestellen om te gebruiken bij o.a. het speuren en zoekwerk met je hond: 

Speurlijn.nl